De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Monitoren

Naast het aanbod van touchscreens bieden we bij Beamers & Touchscreens.nl ook groot formaat touch monitoren aan. Touch monitoren worden gebruikt als informatieschermen, presentatieschermen of simpelweg als beeldscherm op uw bureau.

Touch monitoren worden bij Beamers & Touchscreens.nl aangeboden in verschillende formaten. Ze worden doorgaans ingezet als informatiescherm of presentatiescherm. De touch monitoren zijn allemaal voorzien van de gangbare aansluitingen en beschikken over de beste beeldkwaliteit.

Informatieschermen | Philips, LG en SAMSUNG 

Wanneer u simpelweg op zoek bent naar een informatiescherm waar ‘touch’ geen vereiste is, is een monitor een goede oplossing. Informatieschermen worden onder andere gebruikt voor het tonen van lesroosters, wachttijden en productinformatie. Beheer de content gemakkelijk op afstand.

Presentatieschermen & Touch monitoren

Touch monitoren kunnen uitstekend worden gebruikt als presentatiescherm. De touch monitoren worden in verschillende formaten aangeboden. Ze zijn voorzien van de gangbare aansluitingen en dankzij de uitstekende beeldkwaliteit zijn de schermen geschikt voor uw vergaderruimte of klaslokaal.

Computer monitoren | Voor op het bureau

Wanneer u een nieuw touchscreen heeft aangeschaft, wilt u dat de content op het scherm gelijk is aan het scherm op uw device. Onze touchscreens hebben een beeldverhouding van 16:9 terwijl wat oudere computermonitoren nog wel eens een beeldverhouding van 4:3 hebben. Hierdoor ontstaan er zwarte balken of uitgerekte beelden op één van de 2 schermen. Dit is natuurlijk niet gewenst.

Alle monitoren op Beamers & Touchscreens.nl hebben de beeldverhouding 16:9. Heeft u vragen over het inzetten van een monitor als presentatiescherm of informatiescherm? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op: 010 800 9885.

Meer informatie over monitoren?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment