help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Video conference systemen

Logitech Brio x Jabra

Logitech Brio x Jabra

De Logitech Brio x Jabra is hét instapmodel voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. Standaard wordt er één Logitech Brio en één Jabra speakerset geleverd. Tegen een meerprijs is deze bovendien uit te breiden met een extra Jabra speakerset, voor een verder bereik in de ruimte.

De Logitech Brio is een webcam die haarscherpe beelden maakt met een kijkhoek van maximaal 90 graden. De webcam is platform onafhankelijk. De infraroodsensor maakt de Logitech Brio ook geschikt voor gezichtsherkenning (extra beveiliging voor Windows Hello en andere gezichtsherkenningstechnologie). De meegeleverde afneembare clip maakt bevestiging aan een touchscreen erg eenvoudig. Tevens zorgt de USB ingang aan de bovenkant van het touchscreen voor een eenvoudige aansluiting. De Jabra speakerphone is draadloos en werkt middels een USB dongel.

Logitech Brio x Jabra speakerphone | Hét instapmodel voor video vergaderen

De webcam met 4K Ultra HD resolutie en HDR maakt heldere beelden met het juiste contrast. Hierdoor zijn de details goed zichtbaar. Zelfs met tegenlicht zijn de haarscherpe beelden in een kijkhoek van maximaal 90 graden duidelijk. Door middel van software wordt het beeld bijgesteld en zelf kan je nog 5 keer digitaal zoomen om delen van het beeld dichterbij te bekijken.

Kies voor deze mooie opstelling voor de kleinere vergaderruimtes en profiteer van professionele kwaliteit voor videovergaderingen. De Logitech Brio x Jabra speakerphone zorgt voor goed beeld en geluid in elke omgeving.


Specificaties Logitech Brio x Jabra

Download brochure
Resolutie 4K Ultra HD
Ingebouwde microfoon & verlichting Ja
Zoom 5 keer digitale zoom in Full HD
Kijkhoek 65, 78 en 90 graden
Geschikt voor Skype for Business en Microsoft Windows Hello
Geschikt voor Windows 7, 8.1 of 10 en Mac OS X 10.10 of hoger
495,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk