help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

i3SYNC Basic Pack

De draadloze touch oplossing | i3SYNC Basic Pack

Een presentatie delen op het grote scherm lijkt een simpele klus, maar in de praktijk blijkt dat moeilijker te zijn. Als u dan eindelijk verbinding hebt gemaakt, bent u er nog niet, want u moet nog de juiste schermresolutie kiezen. Gelukkig kunt u dit met de i3SYNC Basic Pack voorkomen. Het is gewoon een kwestie van de zender en de ontvanger aansluiten.

Draadloze verbinding 

De i3SYNC Basic Pack is een draadloze oplossing. Een draadloze oplossing betekent dat er geen kabels aan te pas komen. Het apparaat bestaat uit een zender en ontvanger die draadloos met elkaar communiceren. U sluit de zender aan op uw laptop en de ontvanger op het grote scherm. Bovendien is het niet nodig om een driver te installeren. Hieronder vindt u het promotiefilmpje:

Draadloze touch
De i3SYNC Basic Pack is uitgerust met een unieke draadloze functie die aanpassingen die u aanbrengt in uw presentatie op het grote scherm automatisch synchroniseert met de verbonden apparaten. De touch functies blijven dus behouden.
Plug & Play

U hoeft niets te installeren. Met één druk op de knop toont u onmiddellijk uw laptopscherm op het grote scherm. Elke deelnemer kan een unieke zender aan zijn apparaat koppelen. Op die manier kunt u om beurt uw scherm delen. Iedereen die verbonden is met het gedeelde scherm, kan de gekoppelde apparaten bekijken op het presentatiescherm.

Heeft u vragen over de i3SYNC Basic Pack? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder bij de inrichting van uw vergaderruimte. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.newcandle.nl.


Specificaties i3SYNC Basic Pack

Download brochure
,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.