Beoordeling: 9.3/10 uit 189 beoordelingen.

De scherpste offertes Gratis levering in heel Nederland Dé expert voor klaslokalen & vergaderruimtes Experience center in Rotterdam

010 - 800 9885

Smart Board

De digitale schoolborden van SMART, ook wel bekend als SMART BOARD zijn wellicht het meest bekende soort digibord in Nederland. Een SMART BOARD kopen kunt u met een gerust gevoel doen.

De digitale schoolborden van SMART, ook wel bekend als SMART BOARD zijn wellicht het meest bekende soort digibord in Nederland. Een SMART BOARD kopen kunt u met een gerust gevoel doen. Deze digiborden vindt u terug in klaslokalen op school en vergaderruimtes in het MKB.

De digiborden van SMART zijn namelijk gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Bovendien wordt het gebruik, door te werken met de digiborden van SMART, natuurlijker, intuïtiever en effectiever.

SMART BOARD | Interactief lesgeven met SMART notebook

U werkt natuurlijker omdat de digiborden van SMART digitale pennen, een wisser en de SMART software omvat. SMART is uniek in haar gebruiksgemak. Er zijn verschillende kleuren pennen en een digitale wisser aanwezig, waardoor de gebruiker het gevoel krijgt echt op het bord te schrijven.

De SMART notebook software maakt de ervaring van interactief lesgeven helemaal compleet. Hierin vindt u handige tools, tips and tricks, zodat u uw digibord optimaal kunt benutten. Indien wij het digibord voor jullie installeren, zullen wij alle functies met u doorlopen.

Meer over het SMARTBOARD weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de digiborden van SMART? Of wilt u meer informatie over het kopen van een SMART board voor in het onderwijs of MKB? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het SMART BOARD.

MEER INFORMATIE OVER SMART BOARD?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET SMART BOARD ASSORTIMENT: