De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Smart Board

De digitale schoolborden van SMART, ook wel bekend als SMART BOARD zijn wellicht het meest bekende soort digibord in Nederland. Een SMART BOARD kopen kunt u met een gerust gevoel doen.

De digiborden van Smart, ook wel bekend als Smart board zijn wellicht het meest bekende soort digibord in Nederland. Een Smart board kopen kunt u met een gerust gevoel doen. Deze digiborden vindt u terug in klaslokalen op school en in vergaderruimtes in het MKB.

Door de kennis van Smart als wereldmarktleider in digitale presentatieoplossingen zijn de digiborden en touchscreens namelijk gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Bovendien wordt interactief vergaderen, presenteren en lesgeven natuurlijker, intuïtiever en effectiever.

Smart board | Interactief lesgeven met Smart notebook

U werkt natuurlijker omdat de digiborden van SMART digitale pennen, een wisser en de SMART software omvat. SMART is uniek in haar gebruiksgemak. Er zijn verschillende kleuren pennen en een digitale wisser aanwezig, waardoor de gebruiker het gevoel krijgt echt op het bord te schrijven.

De SMART notebook software maakt de ervaring van interactief lesgeven helemaal compleet. Hierin vindt u handige tools, tips and tricks, zodat u uw digibord optimaal kunt benutten. Indien wij het digibord voor jullie installeren, zullen wij alle functies met u doorlopen.

Meer over het Smartboard weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de digiborden en touchscreens van SMART? Of wilt u meer informatie over het kopen van een SMART board voor uw klaslokaal of vergaderruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER SMART BOARD?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET SMART BOARD ASSORTIMENT: