Help mij kiezen

AVaaS | AV as a Service

Wilt u uw touchscreens leasen? Scholen investeren zodat er les gegeven kan worden met het digibord. Ook zijn er scholen die hun beamers en digiborden vervangen voor touchscreens. Met het leaseplan is dat voor iedere school mogelijk!

Touchscreens leasen

Wilt u uw touchscreens leasen? Scholen investeren zodat er les gegeven kan worden met het digibord. Ook zijn er scholen die hun beamers en digiborden vervangen voor touchscreens. Het aanschaffen van een touchscreen vergt doorgaans een grote investering, net als een digibord. Echter is de grote investering die gedaan moet worden, vaak een sta in de weg is.

Touchscreens worden steeds voordeliger, maar het is belangrijk dat de kwaliteit ook gewaarborgd blijft. Als oplossing voor het waarborgen van de kwaliteit en de hoge eenmalige investeringen, heeft Newcandle samen met Computer Lease Nederland het leaseplan opgezet. Bij Newcandle kunt u nu dus terecht voor het leasen van uw interactieve lesmiddelen, zoals digiborden, projectoren en touchscreens. Touchscreens leasen bij Newcandle gaat eenvoudig en biedt scholen veel zekerheden, zoals:

  • Een leaseperiode tot 60 maanden
  • Tijdens de gehele leaseperiode ontvangen scholen onsite garantie op alle producten
  • Operationele lease is mogelijk op al onze beamers, digiborden en touchscreens

Wat zijn uw mogelijkheden?

Om ervoor te zorgen dat scholen kunnen investeren in interactieve lesmiddelen als touchscreens, werkt Newcandle samen met Computer Lease Nederland. De producten blijven tijdens de leaseperiode dan ook eigendom van Computer Lease Nederland. Na de leaseperiode kunnen scholen kiezen voor de onderstaande opties:

  • De producten worden opgehaald door Newcandle
  • De leaseperiode wordt verlengd tegen een gereduceerd tarief
  • De school wordt eigenaar van de producten

Aan het einde van de gebruiksduur zorgt Computer lease Nederland voor het hergebruik of de recycling van de apparatuur. Bent u geïnteresseerd in het leasen van uw interactieve lesmiddelen? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: