Help mij kiezen

Het lease aanbod

Bij Newcandle kunt u terecht voor leasen voor scholen. Hierdoor gaat uw school mee met de technologische vooruitgang, zonder direct een grote investering te doen. De afgelopen jaren zijn veel scholen bezig met het vervangen van hun huidige projectoren en digiborden.

Bij Newcandle kunt u terecht voor leasen voor scholen. Hierdoor gaat uw school mee met de technologische vooruitgang, zonder direct een grote investering te doen. De afgelopen jaren zijn veel scholen bezig met het vervangen van hun huidige projectoren en digiborden. Deze worden vervangen door nieuwe projectoren en/of digiborden.

Leasen voor scholen

Enkele scholen vervangen dit door touchscreens. Echter hebben veel scholen deze mogelijkheid niet. Om die scholen dezelfde mogelijkheden te bieden heeft Newcandle, in samenwerking met Computer Lease Nederland, het leaseplan opgezet. Zodat iedere school mee kan met de technologische vooruitgang.

Een keerzijde van de technologische vooruitgang is dat de investeringen een grote klap zijn voor de beschikbare budgetten. Hoe fijn zou het zijn dat een school deze grote investering uit kan smeren over 5 jaar. Dat kan door gelijke maandelijkse bedragen, door het leaseplan van Newcandle en Computer Lease Nederland is dat mogelijk! Hieronder vindt u de productgroepen die aangeboden worden in de vorm van lease.

  • Touchscreens / digiborden /smartboards
  • Beamers, LED-schermen en audioapparatuur
  • Digitale informatieborden (digital signage)
  • Informatiezuilen
  • Desktopcomputers en laptops
  • Mobiele devices als tablets en smartphones

Newcandle helpt u als school graag verder bij het vervangen van uw huidige interactieve lesmiddelen. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken wat voor uw school de beste oplossing is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment