Help mij kiezen

Waarom leasen?

Waarom digitale schoolborden leasen voor scholen? De reden is eigenlijk erg eenvoudig. Wij zijn dit initiatief gestart, in samenwerking met Computer Lease Nederland, omdat wij veel vraag kregen naar de mogelijkheden voor de aanschaf van touchscreens.

Waarom leasen voor scholen?

Waarom digiborden leasen voor scholen? De reden is eigenlijk erg eenvoudig. Wij zijn dit initiatief gestart, in samenwerking met Computer Lease Nederland, omdat wij veel vraag kregen naar de mogelijkheden voor de aanschaf van touchscreens. Veel scholen willen graag werken met deze technologieën, maar hebben niet het budget om daar een eenmalige investering voor te doen.

Door dit initiatief kunnen we met deze scholen om tafel, zodat zij tegen een scherp maandelijks bedrag kunnen werken met de nieuwste digitale lesmaterialen. Daarnaast is de restwaarde van de producten waar scholen in investeren, veelal voor scholen onbelangrijk. Immers worden deze vaak weggegooid, wat ook nog eens extra kosten met zich mee kan brengen. Door uw digitale lesmaterialen te leasen bij Newcandle, profiteert uw school (in de vorm van een scherp maandelijks bedrag) toch van de restwaarde van de producten.

Wat houdt operationele lease in?

Bij het leasen van uw digitale lesmaterialen maakt u voor een bepaalde termijn gebruik van een digitaal middel. Echter blijft Computer Lease Nederland eigenaar van deze producten. Op die manier is het leasen van uw digitale lesmaterialen een eenvoudige manier om tijdelijk het gebruik van (bijvoorbeeld) een touchscreen te financieren. Wij gaan met u om tafel om te bekijken wat voor uw school de meest gewenste looptijd van de leaseperiode is. Nadat deze termijn is verstreken, is het mogelijk om de leaseperiode te verlengen (waarbij er een nieuw tarief wordt opgemaakt). Ook is het mogelijk om na de looptijd van de leaseperiode, de producten te vervangen voor up to date apparatuur. Hierbij wordt er dus een nieuwe overeenkomst gesloten.

Digiborden leasen

digitale schoolborden leasen
Uw digiborden leasen bij Newcandle zorgt ervoor dat u verlost bent van alle zorgen. De geleasede producten hebben namelijk on site garantie, voor de gehele leaseperiode. U heeft over de gehele looptijd van de leaseperiode, gegarandeerd werkende producten. De producten en de software worden bij u op locatie geïnstalleerd en worden na de leaseperiode weer opgehaald. Uw school hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over de retournering en recycling. Dus waarom leasen voor scholen? Daarom!

Voordelen van operationele lease

Onze op maat gemaakte leaseconstructies hebben vele voordelen voor uw school, zoals:

  • Geen eenmalige investering, maar een spreiding van de kosten over de duur van het contract.
  • Behoud van cashflow voor uw overige activiteiten.
  • Niet het eigendom van technologie is van belang, maar het gebruik ervan.
  • Niet u, maar wij dragen de risico’s van de waardevermindering van digitale lesmaterialen.

Wij gaan samen met u op zoek naar de producten die het beste passen bij uw gebruikswensen -en eisen. Mede omdat Newcandle merk onafhankelijk, leverancier onafhankelijk en bank onafhankelijk zijn, kunnen wij met u op zoek gaan naar de juiste oplossing. Heeft u vragen over de mogelijkheden van digitale schoolborden leasen bij u op school? Neem dan contact met ons op.