Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Computers

CTOUCH Easy air pc module i5

Een OPS module fungeert als de thuisbasis van uw CTOUCH display. Een OPS module is een ingebouwde mini PC, zoals de CTOUCH Easy air pc module i5. Voor de CTOUCH Easy air pc module zijn er 3 varianten, die onder te verdelen zijn in kwaliteit en prijs. Zo is de CTOUCH Easy air pc module beschikbaar in een i3 processor, een i5 processor en een i7 processor.

CTOUCH Easy air pc module i5 | Thuisbasis van uw CTOUCH

De Easy air pc module van CTOUCH is speciaal ontwikkeld voor de CTOUCH Laser Air serie. De OPS module is klein, compact en wordt in het scherm geschoven, maar fungeert als volwaardige computer. Het is afhankelijk van uw gebruikerswensen en eisen welke OPS module voor u het beste geschikt is. De OPS module biedt bovendien de standaard mogelijkheden van een computer. De processor zorgt uiteindelijk voor een snellere computer en meer werkgeheugen.

De OPS module draait op Windows 10 en wordt in de CTOUCH Laser Air + 55 inch, 65 inch of 70 inch geschoven. Heeft u vragen over welke OPS module het beste bij u past? Of bent u benieuwd naar de uitgebreide specificaties? Neem dan contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Easy air pc module i5

Download brochure
Type PC Ingebouwde OPS module
Processor Intel Core i5
RAM geheugen 8 GB
Opslagcapaciteit 120 GB SSD
Video output 1 x Mini Display poort | 1 x HDMI | 1 x VGA
Overige Aansluiting 4 x USB 2.0 | 2 x USB 3.0
Afmetingen in cm 25,8 x 21,7 x 3,3
950,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk